Find Lyrum Rammer på Facebook og Instagram Forside Rammer Kunstnere Print Plakater Skifterammer Litografier Fotos Kontakt Om os

Litografier

OLE AHLBERG
Dansk Pop Arts stormester. Der findes få, der ejer samme tålmodighed, teknik og talent som Ole Ahlberg – og med hans sans for flotte, afklædte damer, kombineret med elementer fra bl.a. Hergés Tintin, har han sikret sig anerkendelse og berømmelse udover Danmarks grænser.

Teknisk er Ahlberg i fuld kontrol, han maler stramt og præcist til mindste detalje; alligevel fremstår fx Tintin perfekt tegneserieblød og oprigtig akavet i det voksne univers. Ahlberg formår simpelthen at smelte to helt forskellige verdner sammen, uden at det bliver overkonstrueret.

Før det folkelige gennembrud var Ole Ahlberg bedst kendt som (80er) surrealist, og som del af kunstsammenslutningen ”Pas Partout” lavede han allerede stærke værker dengang – og de var til at få fat på. I dag skal man tænke og handle hurtigt, hvis man vil eje et af de nye, originale værker.

Ole AShlberg - Into-the-sunset Ole AShlberg - Playtime Ole AShlberg - Zena Verte  
Into the sunset Playtime Zena Verte  

TINE HELLESHØJ

Sensuel, kæk og rock’n’roll – er alle ord, der har været brugt til at beskrive Tine Helleshøjs farvestrålende, individualistiske stil. Hendes karriere kickstartede i 1998 da hun i en alder af 20 år deltog i DR2´s censurerede udstilling Galleri 12, hvor hun blandt andet vandt publikumsprisen og blev interviewet i tv. Tine har siden arbejdet professionelt som billedkunstner og har udstillet på forskellige gallerier i ind og udland og på diverse messer. Derudover har hun flere offentlige og private udsmykninger på CV´et.

56x55 cm (arkmål) kr. 2.200
56x55 cm (arkmål) kr. 2.200

56x55 cm (arkmål) kr. 2.200

 

 

lyrumrammer
Facebook Instagram