Find Lyrum Rammer på Facebook og Instagram Forside Rammer Kunstnere Print Plakater Skifterammer Litografier Fotos Kontakt Om os

Whats hot?

Lyrum Rammer er en visionær kunst- & indramningsbutik i hjertet af Aarhus. Vi har butik og værksted i Rosensgade lige ved domkirken, der hvor Aarhus virkelig har sjæl.

På vores eget værksted indrammer vi stort set al kunst og foto. Det har vi gjort i mange år og vi er gode til det. Vi kan klare nye og moderne rammer, tidløse klassikere, men også gamle, profilerede guld- og sølvrammer. Vi har nemlig indrammet for Aarhusianerne siden 1947, og indrømmet, der ligger nogle gode, glemte perler på vores store lager i kælderen i Rosensgade. Vi bruger kvalitetsmaterialer og går ikke på kompromis med samlekvaliteten. Derfor er vi her endnu.

I butikken sælger vi også god unikakunst, litografier, foto, keramik og gode plakater. Vi synes selv vi har fundet nogle gode kunstnere, og for os er det en sport at finde nogle spændende ting som ikke sælges andre steder i området. Vi sætter selv stor pris på god og spændende kunst - og taler gerne om det. Husk: Det er ikke prisen som bestemmer hvilken kunst der er god. I Lyrum Rammer finder du også indrammet unikakunst til omkring en tusse. Og nej, vi sælger ikke noget vi ikke selv kan lide.

Kom og besøg os!

lyrumrammer
Facebook Instagram